Muutoksia Tuottoa.fi -palvelussa

OPR-Vakuuden tuottoa.fi-osakeohjelma jatkaa sijoittajien palvelemista normaalisti, mutta uusien sijoitusten vastaanottaminen päättyy 16.11.2017

OPR-Vakuus on juuri toteuttanut menestyksekkäästi ja ylimerkittynä järjestyksessään toisen pääomamarkkinatransaktionsa, EUR 40,000,000 hybridiemission. Keväällä toteutimme pääosin institutionaalisille sijoittajille suunnatun vakuudellisen JVK-emission, myöskin kooltaan EUR 40,000,000. Kun tähän lisätään muiden rahoitusfasiliteettien kasvu, on OPR pystynyt nostamaan kuluvana vuonna uutta ulkoista rahoitusta yli EUR 100,000,000. Tämän seurauksena yhtiön likviditeetti- ja kassatilanne on erittäin vahva, eikä yhtiöllä ole enää tarvetta uudelle pääomalle tuottoa.fi-ohjelman kautta.

Näin ollen uusien C-sarjan osakkeiden yleisömerkintä päättyy. Nykyisiin B-tai C-sarjan osakkeisiin päätöksellä ei ole mitään vaikutusta, ne pysyvät edelleen hallussasi ja kerryttävät osinkoa kuten aina ennenkin. Voit edelleen lunastuttaa sijoituksesi haluamanasi ajankohtana ja sijoitukset palautetaan normaalisti.

Mikäli haluat kasvattaa vielä sijoitustesi kokonaismäärää tai tulla uutena sijoittajana mukaan, tämä on mahdollista 16.11.2017 saakka. OPR-Vakuus konsernin osavuosikatsaus Q3/2017 julkaistaan vielä tätä ennen, 15.11.2017.

 

Ystävällisin terveisin,
OPR-Vakuus Oy
Petteri Kleemola
toimitusjohtaja