VASTUULLINEN, ASIAKASLÄHTÖINEN
JA KEHITTYVÄ

Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Arvomme kertovat, mitä voimme odottaa toisiltamme ja mitä asiakkaamme voivat odottaa meiltä. Arvomme määrittävät myös sen, mihin todella uskomme. Ne sekä inspiroivat että ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme ja päätöksenteossamme.

VASTUULLINEN

Olemme vastuullinen ja turvallinen toimija. Meille vastuullisuus tarkoittaa avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja kannattavaa liiketoimintaa sekä omasta henkilöstöstä, asiakkaista ja sidosryhmistä huolehtimista. Kerromme lainaehdoistamme selkeästi ja kattavasti, sillä haluamme olla vastuullinen kumppani läpi asiakkuuden elinkaaren. Toimimme lakien ja säädösten mukaisesti, noudatamme reilun toiminnan periaatteita ja raportoimme liiketoiminnastamme kattavasti ja läpinäkyvästi. Olemme sitoutuneet omalla toiminnallamme edistämään alan vastuullisia käytäntöjä.

ASIAKASLÄHTÖINEN

Tyytyväinen asiakas on toimintamme menestystekijä, siksi kehitämme palveluitamme ja toimintaamme asiakas edellä. Ymmärrämme asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja tilanteet ja palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti. Asiakaspalvelulupauksemme takaavat, että toimimme viipymättä, joustavasti ja tarjoamme asiakkaalle juuri hänen elämäntilanteeseensa sopivan lainaratkaisun. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, minkä ansiosta asiakas saa meiltä aina ajankohtaista tietoa palveluistamme.

KEHITTYVÄ

Korkea laatu on toimintamme lähtökohta. Panostamme tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen kouluttamalla henkilöstöämme sekä kehittämällä jatkuvasti toimintatapojamme, -prosessejamme ja järjestelmiämme. Nopeasti muuttuvassa ympäristössä tähtäämme siihen, että osaamisemme on askeleen edellä. Vaalimme kannustamisen, kiittämisen ja kehittämisen kulttuuria ja ymmärrämme palautteen merkityksen kehittymisessä. Arvostamme kaikkea saamaamme palautetta.

KANSAINVÄLISYYS TOIMINNASSAMME

Toimimme neljässä EU-maassa: Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Tšekissä.
Näin ollen kansainvälisyys on osa jokapäiväisestä toimintaamme ja jokainen asiakas läpi toimialueidemme on meille yhtä tärkeä.

SUOMI

RUOTSI

TANSKA

HOLLANTI

TŠEKKI