TULE OSAKSI KASVAVAA JA
KANSAINVÄLISTÄ ORGANISAATIOTAMME

Mielenkiintoinen työpaikka rahoitusalan keskiössä.

OPR-Financen kansainvälisessä organisaatiossa työskentelee oman alansa ammattilaisia monipuolisissa työtehtävissä muun muassa asiakaspalvelun, IT:n, talouden, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Yrityksemme kannattavan kasvun ja menestyksen johdosta organisaatiossamme on hyvät mahdollisuudet kehittyä omassa työtehtävässä tai kasvaa yrityksen mukana uusiin työtehtäviin.
Tutustu lisää yritykseemme ja avoimiin työpaikkoihimme.

TYÖYHTEISÖMME

Tällä hetkellä työyhteisömme koostuu yli 70 oman alansa ammattilaisesta. Olemme kasvava yritys ja tämän myötä myös organisaatiomme kehittyy jatkuvasti. Haemme kasvavaan joukkoomme erityisesti IT- ja digiosaajia sekä muita ammattilaisia vahvistamaan asiantuntijajoukkoamme.

Meillä työskennellään sekä itsenäisesti että osana kansainvälistä tiimiä. Yrityksessämme vallitsee matala hierarkia ja yhteistyötä tehdään paljon eri osastojen välillä.

KANSAINVÄLISYYS

Toimimme tällä hetkellä neljässä eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Tšekissä. Kansainvälisyys on läsnä työntekijöidemme jokapäiväisessä tekemisessä.

Eri maiden toimipisteidemme työntekijät tekevät yhteistyötä ja useat tehtävänkuvat ovat muuttuneet yhä kansainvälisemmiksi kasvavassa työyhteisössämme.

KASVU & KEHITYS

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään omaa osaamistaan. Meillä työntekijän on mahdollista kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä yhä haastavampiin tehtäviin ja toimenkuviin. Esimerkiksi asiakaspalvelutehtävien parissa työskenteleminen on ollut hyvä pohja markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen työtehtäviin.

HALUAMME OLLA ALAMME PARAS –
SIKSI HALUAMME MEILLE MYÖS ALAN PARHAAT TYÖNTEKIJÄT

Näetkö sinä itsesi osana OPR-Financen kansainvälistä työyhteisöä?

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme. Mikäli kiinnostuit yrityksestämme, lähetä avoin hakemus osoitteeseen: rekrytointi@opr-finance.fi otsikolla ”avoin hakemus”
Avoimet tehtävät

MEILLÄ VIIHDYTÄÄN

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä ja siksi pidämme heistä huolta.
Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia etuja lounas- ja kulttuurieduista työmatkakorttiin ja nettietuun.