TULE OSAKSI KASVAVAA JA
KANSAINVÄLISTÄ ORGANISAATIOTAMME

Mielenkiintoinen työpaikka rahoitusalan keskiössä.

OPR-Financen kansainvälisessä organisaatiossa työskentelee oman alansa ammattilaisia monipuolisissa työtehtävissä muun muassa asiakaspalvelun, IT:n, talouden, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Yrityksemme kannattavan kasvun ja menestyksen johdosta organisaatiossamme on hyvät mahdollisuudet kehittyä omassa työtehtävässä tai kasvaa yrityksen mukana uusiin työtehtäviin.
Tutustu lisää yritykseemme ja avoimiin työpaikkoihimme.

TYÖYHTEISÖMME

Tällä hetkellä työyhteisömme koostuu yli 90 oman alansa ammattilaisesta. Olemme kasvava yritys ja tämän myötä myös organisaatiomme kehittyy jatkuvasti. Haemme alati kasvavaan joukkoomme erityisesti IT- ja digiosaajia sekä asiakaspalvelun ammattilaisia vahvistamaan asiantuntijajoukkoamme.

Meillä työskennellään sekä itsenäisesti että osana kansainvälistä tiimiä. Yrityksessämme vallitsee matala hierarkia ja yhteistyötä tehdään paljon eri osastojen välillä.

KANSAINVÄLISYYS

Toimimme tällä hetkellä viidessä eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Tšekissä. Kansainvälisyys on läsnä työntekijöidemme jokapäiväisessä tekemisessä.

Eri maiden toimipisteidemme työntekijät tekevät yhteistyötä ja useat tehtävänkuvat ovat muuttuneet yhä kansainvälisemmiksi kasvavassa työyhteisössämme. Työmatkat ja puhelinneuvottelut ulkomaille näkyvät useiden työntekijöidemme kalenterissa.

KASVU & KEHITYS

Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään omaa osaamistaan. Meillä työntekijän on mahdollista kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä yhä haastavampiin tehtäviin ja toimenkuviin. Esimerkiksi asiakaspalvelutehtävien parissa työskenteleminen on ollut hyvä pohja markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen työtehtäviin.

HALUAMME OLLA ALAMME PARAS –
SIKSI HALUAMME MEILLE MYÖS ALAN PARHAAT TYÖNTEKIJÄT

Näetkö sinä itsesi osana OPR-Financen kasvavaa kansainvälistä työyhteisöä?

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme. Mikäli kiinnostuit yrityksestämme, lähetä avoin hakemus osoitteeseen: rekrytointi@opr-finance.fi otsikolla ”avoin hakemus”

MEILLÄ VIIHDYTÄÄN

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä ja siksi pidämme heistä huolta.
Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia etuja lounas- ja kulttuurieduista työmatkakorttiin ja nettietuun – ja olipa lajisi sitten sähly tai jooga, liikuntaetumme kattaa sen.
Järjestämme henkilökunnallemme myös erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.