VASTUULLINEN TOIMIJA –
AJATTELEMME AINA ASIAKKAAN ETUA

OPR-Finance Oy 

OPR-Finance Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita. Keskeisimpiä tuotteitamme ovat Yritysluotto.fi, Yritysluotto Flex joustoluotto sekä Everyday.fi. Ulkomailla tuotteitamme ovat mm. OPR-Företagslån ja EverydayPlus. Toimimme tällä hetkellä Suomen lisäksi kolmessa EU-maassa: Ruotsissa, Hollannissa ja Tšekissä.

OPR-Finance on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Rekisteröinnin edellytyksinä ovat mm. yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus sekä riittävä ammattitaito. OPR-Finance Oy:llä on rekisteröinnin johdosta oikeus myöntää kuluttajaluottoja.

KATTAVAT PALVELUT

Palveluihimme kuuluu vakuudettomia kulutusluottoja ja yrityslainoja sekä yksityisille sijoittajille suunnattu sijoituspalvelu. Tehtävämme osana yhteiskuntaa on täydentää pankkien tarjoamaa rahoitusta palveluidemme avulla sekä mahdollistaa asiakkaillemme huolettomampi arki.

ASIAKAS ON YKKÖNEN

Yhtiömme viisitoistavuotisen elinkaaren aikana olemme toteuttaneet yli miljoona erilaista lainaratkaisuja yli 500 000 asiakkaallemme. Asiakkaamme ovat tärkein prioriteettimme ja tästä syystä olemme kehittäneet palveluistamme vaivattomia käyttää ja toimintamallimme on selkeä ja läpinäkyvä.

IHMISLÄHTÖINEN TOIMINTA

Hyödynnämme tuoreimpia finanssiteknologian mahdollisuuksia, mutta asiakkaitamme palvelevat aina ihmiset. Tahdomme olla vastuullinen ja paras työnantaja työntekijöillemme. Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme, jotta he ovat aina ajan tasalla ja asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

KANNATTAVA KASVU

Olemme innovatiivisia ja proaktiivisia, ja vastaamme muuttuvan toimintaympäristömme haasteisiin. Olemme kasvava yritys ja huomiomme tämän tekemisessämme: kasvamme kannattavasti ja hallitsemme riskit – näin huolehdimme myös omistajistamme ja sijoittajistamme.

500 000
asiakasta

1 200
sijoittajaa

70
työntekijää

yli 1 000 000
rahoitusratkaisua

AVAINHENKILÖMME


Esa Alanko, konsernin toimitusjohtaja

Jouni Selin, Director, Risk Management and Compliance

Antti Liira, operatiivinen johtaja

Jukka Kyyrö, talousjohtaja

Johan Fager, Director, Business Development

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@opr-finance.fi

YHTEYSTIETOMME


Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa osoitteessa Lautatarhankatu 8 B.

Helsingin toimipisteellemme on erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Pääset meille niin bussilla, metrolla kuin raitiovaunullakin. Kalasataman toimipisteellemme pääset myös autolla. Vapaan parkkipaikan löytämiseen on hyvä hieman varata aikaa.

Ruotsi
OPR-Finance AB
Kungsbroplan 1
112 27 Stockholm


Country Manager
Rebecca Nyhlen
rebecca.nyhlen@
opr-finance.se

Tšekki
OPR-Finance s.r.o
Hvězdova 1716/2b
140 00 Praha 4


Country Manager
Ivan Varhanik
ivan.varhanik@
opr-finance.cz

Hollanti
OPR-Finance B.V.
Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam


C
ountry Manager
Fred van den Berg
fred.vandenberg@
opr-finance.nl

ASIAKASPALVELUMME

Asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä kello 9–18 numerossa 020 741 2030.
Asiakaspalvelijoihimme saat yhteyden myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@opr-finance.fi (klo 8–22).

COMPLIANCE

Tavoitteenamme on toimia proaktiivisesti sääntelyvaatimusten täyttämisessä – sekä paikallisten että EU-tasoisten lakien, säädösten ja säännösten osalta – sekä tarkasti seurata omien sisäisten ohjeidemme toteuttamista.

Liitteenä on linkki täysin nimettömään vaatimustenmukaisuusvälineeseen (whistleblowing), jota voidaan käyttää havainnoinnin lähettämiseen kaikista vaatimustenmukaisuuteen liittyvistä ongelmista tai epäselvyyksistä.

https://compliance.opr-finance.fi/

TIETOSUOJA JA TIETOTURVA

Tutustu Tietoturvapolitiikkaamme

Tutustu Tietosuojapolitiikkaamme