Yritys

Vastuullisuus ohjaa toimintaamme – pyrimme aina tarjoamaan asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua

Ilmakuva kaartuvasta tiestä, joka leikkaa tiheän, vehreän metsän halki, edustaa OPR-Finance Oy:n tarjoamaa selkeää suuntaa ja tukea yritysten rahoitusmatkalla.

OPR-Finance Oy

OPR-Finance Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia yritysluottopalveluita. Keskeisimpiä rahoitusratkaisujamme ovat Yritysluoton kertalaina sekä Yritysluotto Flex -joustoluotto. Toimimme tällä hetkellä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Hollannissa, joissa tunnettuja tuotteitamme ovat mm. OPR-Företagslån ja EverydayPlus.

OPR-Finance on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään luotonantajarekisteriin ja yhtiötä ja sen toimintatapoja valvotaan Finanssivalvonnassa.

Kuvassa on tietokoneen ikoni, joka symboloi OPR-Finance Oy:n tarjoamia kattavia rahoitusratkaisuja yritysasiakkaille, korostaen yrityksen roolia yhteiskunnassa pankkien tarjoaman yritysrahoituksen täydentäjänä ja asiakkaiden huolettomamman arjen mahdollistajana.

Kattavat palvelut

Palveluihimme kuuluu kattava valikoima rahoitusratkaisuja yritysasiakkaille. Tehtävämme osana yhteiskuntaa on täydentää pankkien tarjoamaa yritysrahoitusta palveluidemme avulla sekä mahdollistaa asiakkaillemme huolettomampi arki.

Kuva kakofoni-ikonista, joka symboloi yhtiömme viisitoistavuotista sitoutumista asiakaslähtöiseen palveluun, tarjoten yli miljoona lainaratkaisua yli 500 000 asiakkaalle, korostaen palveluidemme helppokäyttöisyyttä ja toimintamallimme selkeyttä ja läpinäkyvyyttä.

Asiakas on ykkönen

Yhtiömme viisitoistavuotisen elinkaaren aikana olemme toteuttaneet yli miljoona erilaista lainaratkaisuja yli 500 000 asiakkaallemme. Asiakkaamme ovat tärkein prioriteettimme ja tästä syystä olemme kehittäneet palveluistamme vaivattomia käyttää ja toimintamallimme on selkeä ja läpinäkyvä.

Kuva kättelevästä ikonista, joka kuvastaa ihmislähtöistä toimintatapaamme, jossa yhdistämme uusimmat finanssiteknologiat henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Kuvastamme vastuullisuutta ja pyrkimystä olla paras työnantaja, kouluttaen työntekijöitämme tarjoamaan asiakkaille parasta palvelua.

Ihmislähtöinen toiminta

Hyödynnämme tuoreimpia finanssiteknologian mahdollisuuksia, mutta asiakkaitamme palvelevat aina ihmiset. Tahdomme olla vastuullinen ja paras työnantaja työntekijöillemme. Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme, jotta he ovat aina ajan tasalla ja asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Kuva dataa käsittelevästä ikonista, joka symboloi innovatiivista ja proaktiivista lähestymistapaa kannattavaan kasvuun, riskien hallintaan ja omistajien sekä sijoittajien etujen huomioimiseen.

Kannattava kasvu

Olemme innovatiivisia ja proaktiivisia, ja vastaamme muuttuvan toimintaympäristömme haasteisiin. Olemme kasvava yritys ja huomiomme tämän tekemisessämme: kasvamme kannattavasti ja hallitsemme riskit – näin huolehdimme myös omistajistamme ja sijoittajistamme.

+  yritysasiakasta

+  M myönnettyä lainaa EUR

+  v kokemusta rahoituksesta

Avainhenkilömme

Esa Alanko

Konsernin toimitusjohtaja

Jouni Selin

Director, Risk Management and Compliance

Antti Liira

Operatiivinen johtaja

Jukka Kyyrö

Talousjohtaja

Johan Fager

Director, Business Development

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@opr-finance.fi


Yhteystietomme

Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa osoitteessa Lautatarhankatu 8 B.

Helsingin toimipisteellemme on erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Pääset meille niin bussilla, metrolla kuin raitiovaunullakin. Kalasataman toimipisteellemme pääset myös autolla. Vapaan parkkipaikan löytämiseen on hyvä hieman varata aikaa.

Suomi

OPR-Finance
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Ruotsi

OPR-Finance AB
Kungsbroplan 1
112 27 Stockholm

Country Manager
Rebecca Nyhlen
rebecca.nyhlen@opr-finance.se

Hollanti

OPR-Finance B.V.
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum

Country Manager
Fred van den Berg
fred.vandenberg@opr-finance.nl


Compliance

Tavoitteenamme on toimia proaktiivisesti sääntelyvaatimusten täyttämisessä – sekä paikallisten että EU-tasoisten lakien, säädösten ja säännösten osalta – sekä tarkasti seurata omien sisäisten ohjeidemme toteuttamista.

Liitteenä on linkki täysin nimettömään vaatimustenmukaisuusvälineeseen (whistleblowing), jota voidaan käyttää havainnoinnin lähettämiseen kaikista vaatimustenmukaisuuteen liittyvistä ongelmista tai epäselvyyksistä.

https://compliance.opr-finance.fi/

Tietosuoja ja tietoturva

Tutustu Tietoturvapolitiikkaamme

Tutustu Tietosuojapolitiikkaamme