LAINAA SILLOIN,
KUN YRITYKSESI SITÄ TARVITSEE

Yritysluottoa kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille, ilman turhia paperitöitä.

Ymmärrämme yrittäjän kiireistä arkea ja vaikeuksia painia kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa. Meiltä voit hakea lisärahoitusta yrityksellesi suoraan verkossa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii, ilman erillisiä aikaa vieviä ajanvarauksia ja tapaamisia pankeissa.

Voit valita yrityksesi rahoitukseksi jopa 100 000 euron Yritysluotto-lainan 1–18 kk takaisinmaksuajalla. Vai sopisiko Yritysluotto Flex joustoluotto paremmin yrityksesi tarpeisiin? Yritysluotto Flex tarjoaa 2 000–20 000 euron lainalimiitin, jonka puitteissa voit tehdä nostoja yrityksesi tilille tarpeen mukaan joko kerralla tai pienemmissä osissa.

Yrityksesi koolla tai iällä ei ole väliä – jokainen yritys on meille tervetullut. Joten jos yrityksesi kassavirta kaipaa tasapainotusta, käänny meidän puoleemme. Olemme yrityksesi apuna tarvitsemallanne hetkellä.

JOUSTAVAA YRITYSRAHOITUSTA VERKOSSA

Yritysrahoituksen hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkkohakemuksella ilman aikaa vievää paperityötä. Saat lainapäätöksen useimmiten jo samana päivänä.

Yritysluotto-lainapalvelu tarjoaa vaivattoman ratkaisun yrityksen nopean lainan tarpeeseen. Asiakkaamme käyttävät Yritysluottoa esimerkiksi yllättävän kassavajeen paikkaamisen, käyttöpääomaksi, hankintoihin tai rahoittamaan liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Yritysluoton asiakastyytyväisyys on jo pitkään ollut korkealla tasolla ja meiltä asiakkaat saavat aina henkilökohtaista palvelua erilaisiin yritysrahoitukseen liittyviin kysymyksiinsä.

Tarjoamme nyt myös uudenlaisen luottolimiittituotteen pienille ja keskisuurille yrityksille. Yritysluotto Flex joustoluotto joustaa yrityksen tarpeen mukaan. Luottolimiitin voi avata, vaikka yrityksellä ei juuri nyt ole akuuttia tarvetta lisärahoitukselle. Luotto aktivoituu käyttöön vasta, kun siitä tehdään nostoja.

Yritysluotto Flex toimiikin joustavana lisärahoituksen työkaluna myös ns. pahan päivän varalle. Korkoa ja kuluja maksetaan vain nostetusta luotosta, emmekä peri tilinhoitopalkkioita tai muita säännöllisiä maksuja. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Kuukausittainen lyhennys on vähintään 4 % nostetusta lainapääomasta. Luoton voi maksaa myös kerralla takaisin tai tehdä minimilyhennystä suuremman kertasuorituksen.

VASTUULLINEN KANSAINVÄLINEN TOIMIJA

OPR-Finance Oy on kansainvälinen yritys ja toimimme tällä hetkellä neljässä maassa. Yritysluottoja tarjoamme Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Hollannissa ja Tsekeissä. Tavoitteenamme on laajentua uusille markkinoille.