LAINAA SILLOIN,
KUN YRITYKSESI SITÄ TARVITSEE

Yritysluottoa kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille, nopeasti verkosta, ilman turhia paperitöitä.

Ymmärrämme yrittäjän kiireistä arkea ja vaikeuksia painia kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa. Me tarjoamme yrittäjille lainaa jopa 100 000 € saakka, 1–12 kk takaisinmaksuajalla. Voit hakea lainaa yrityksellesi suoraan verkossa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii, ilman erillisiä aikaa vieviä ajanvarauksia ja tapaamisia pankeissa.

Yrityksesi koolla tai iällä ei ole väliä – jokainen yritys on meille tervetullut. Joten jos yrityksesi kassavirta kaipaa tasapainotusta, käänny meidän puoleemme. Olemme yrityksesi apuna tarvitsemallanne hetkellä.

YRITYSLAINAA KÄTEVÄSTI VERKOSSA

Yrityslainan hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkkohakemuksella ilman aikaa vievää paperityötä – ja lainapäätöksen saa samana päivänä. Käsittelemme ja hyväksymme hakemuksia arkisin klo 9–17 ja kun jätät lainahakemuksesi meille ennen kello 16, saat lainapäätöksen vielä samana päivänä.

Yritysluottojemme hinnoittelu on avointa ja selkeää: kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Näin tiedät tarkasti etukäteen, mitä yrityksesi tulee lainasta maksamaan.

Kuten lupasimme, meillä lainan hakeminen yrityksellesi on helppoa ja nopeaa.

VASTUULLINEN KANSAINVÄLINEN TOIMIJA

OPR-Finance Oy on kansainvälinen yritys ja toimimme tällä hetkellä neljässä maassa. Yritysluottoja tarjoamme Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Hollannissa ja Tsekeissä. Tavoitteenamme on laajentua uusille markkinoille.