Yritysasiakkaat

Tarjoamme yrityksille räätälöityjä, luotettavia rahoitusratkaisuja, jotka mukautuvat joustavasti erilaisiin rahoitustarpeisiin

Rahoitusta silloin, kun yrityksesi sitä tarvitsee

Ymmärrämme yrittäjän kiireistä arkea ja vaikeuksia painia yllättävissä taloudenpidon haasteissa. Kiihdytä kasvua, paranna kassavirtaa ja tee yrityksesi tarpeelliset hankinnat vakuudettomilla rahoitusratkaisuillamme. Meiltä voit hakea lisärahoitusta yrityksellesi suoraan verkossa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Voit valita yrityksesi rahoitukseksi jopa 100 000 euron Yritysluotto kertalainan 3–18 kk takaisinmaksuajalla. Vai sopisiko Yritysluotto Flex -joustoluotto paremmin yrityksesi tarpeisiin? Yritysluotto Flex tarjoaa 2 000–20 000 euron lainalimiitin, jonka puitteissa voit tehdä nostoja yrityksesi tilille tarpeen mukaan joko kerralla tai pienemmissä osissa.

Yrityksesi koolla tai iällä ei ole väliä – jokainen yritys on meille tervetullut. Joten jos yrityksesi kassavirta kaipaa tasapainotusta, käänny meidän puoleemme. Olemme yrityksesi apuna tarvitsemallanne hetkellä.

Ilmakuva kaartuvasta tiestä vehreän metsän keskellä symboloi sitä, että yritysasiakkaat saavat kauttamme räätälöityjä, luotettavia rahoitusratkaisuja, jotka mukautuvat joustavasti erilaisiin rahoitustarpeisiin.
Mobiililaitteen näytöllä näkyy kaksi eri näkymää Yritysluotto.fi-palvelun lainanhakuprosessista. Kuvaa täydentää teksti "Monipuoliset rahoituspalvelumme kulkevat aina mukanasi", viitaten helppokäyttöiseen ja vastuulliseen yritysrahoitukseen, jota yritysasiakkaat saavat kauttamme.

Joustavaa rahoitusta verkossa

Yritysrahoituksen hakeminen tapahtuu helposti ja nopeasti verkkohakemuksella ilman aikaa vievää paperityötä. Saat lainapäätöksen ja rahat yrityksesi tilille useimmiten jo samana päivänä.

Yritysluotto-lainapalvelu tarjoaa vaivattoman ratkaisun yrityksen nopean lainan tarpeeseen. Asiakkaamme käyttävät monipuolisia rahoitusratkaisujamme esimerkiksi yllättävän kassavajeen paikkaamisen, käyttöpääomaksi, hankintoihin tai rahoittamaan liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Yritysluoton asiakastyytyväisyys on jo pitkään ollut korkealla tasolla ja meiltä asiakkaat saavat aina henkilökohtaista palvelua erilaisiin yritysrahoitukseen liittyviin kysymyksiinsä.

Oli rahoitustarpeesi mikä tahansa, me tarjoamme sinulle nopeaa, yksilöllistä ja joustavaa rahoitusta, juuri silloin kun sitä tarvitset. Hae yrityslainaa helposti netistä, missä ja milloin tahansa – asiantuntijamme ovat apunasi.

Vastuullinen kansainvälinen toimija

OPR-Finance Oy on suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia yritysluottopalveluita. Keskeisimpiä rahoitusratkaisujamme ovat Yritysluoton kertalaina sekä Yritysluotto Flex -joustoluotto. Toimimme tällä hetkellä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Hollannissa, joissa tunnettuja tuotteitamme ovat mm. OPR-Företagslån ja EverydayPlus.

Kuvassa on logo, joka ohjaa Yritysluoton kertalainan sivulle.
  • Lainaa 3 000–100 000 €
  • 3–18 kk takaisinmaksuajalla
Kuvassa on logo, joka ohjaa Yritysluotto Flex -joustoluoton sivulle.
  • Yrityksen joustoluotto 2 000–20 000 €
  • Ei kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua.
Kuvassa on logo, joka ohjaa OPR-Företagslån -sivulle.
  • Lainaa 30 000–1 000 000 SEK
  • 6–24 kk takaisinmaksuajalla
Kuvassa on logo, joka ohjaa OPR-Företagslån Flex -sivulle.
  • Yrityksen joustoluotto 20 000–200 000 SEK
  • Ei aloitus- tai tilinhoitomaksuja
Kuvassa on logo, joka ohjaa OPR-Bedrijfskrediet Flex -sivulle.
  • Yrityksen joustoluotto 2 000–20 000 €
  • Ei aloitus- tai tilinhoitomaksuja