TUOTTOA.FI

Tuottoa.fi-palvelu

Etuoikeutettujen sijoitusten lunastukset ja osingonmaksu on poikkeuksellisesti keskeytetty toistaiseksi. Lisätietoja asiasta löytyy etuoikeutettujen osakkeiden omistajille lähetetyissä tiedotteissa. Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen osa nettisivuston sisällöstä voi olla ristiriidassa tämän hetkiseen tilanteeseen (2/2021).

Emme vastaanota uusia sijoituksia.

Ulkopuolisille sijoittajille suunnattu Tuottoa.fi-palvelu on toiminut jo vuodesta 2011. Uusien sijoitusten vastaanottaminen B-, C- tai E-sarjan osakkeisiin on päättynyt. Osakkeesi pysyvät edelleen hallussasi ja kerryttävät osinkoa kuten aina ennenkin.

Osinkotuotto sijoituksistasi tilitetään sinulle kuukausittain. Olemme maksaneet tuottoa.fi-sijoittajille yli 18 miljoonaa euroa osinkoa.

Toimintamme läpinäkyvyys on meille tärkeää ja haluamme, että sijoittamme luottavat meihin. Kerromme siksi sinulle aina ajantasaista tietoa yhtiömme taloudesta ja liiketoiminnan kehityksestä. Raportoimme sijoittajillemme kehityksestämme kvartaaleittain ja löydät osavuosikatsauksemme ja tilinpäätöksemme näiltä sivuilta.

Asiakaspalvelumme palvelee:
tuottoa@opr-finance.fi