TUOTTOA.FI
– TUOTTAVAA SIJOITTAMISTA

Tuottoa.fi-palvelu palvelee sijoittajiamme

Uusien sijoitusten vastaanottaminen on toistaiseksi keskeytetty.

Uusi E-sarjan osakeanti on avattu. Palvelumme kautta tehdyille sijoituksille maksetaan 2-6% vuosituottoa riippuen sijoituksen kestosta. Korkein 6% tuotto maksetaan, kun sijoitus on kestänyt yli 6 kuukautta.

Lunastamme osakkeita takaisin osakeyhtiölain puitteissa kuten aikaisemminkin. Yhtiö ei voi enää sitoutua lunastamaan E-sarjan osakkeita takaisin 14 vuorokauden sisällä, kuten aiemmissa osakesarjoissa. Tämä johtuu Finanssivalvonnan uudesta laintulkinnasta, jota se aloitti soveltamaan syyskuun 2019 alusta. Jatkossa osakkeenomistajat voivat pyytää yhtiötä lunastamaan E-sarjan osakkeita takaisin. Yhtiön tahtotilassa lunastaa takaisin omia osakkeitaan ei ole siis tapahtunut muutosta. Ehtojen muutos johtuu velvollisuudestamme noudattaa uutta laintulkintaa.

Ulkopuolisille sijoittajille suunnattu Tuottoa.fi-palvelu on toiminut luotettavasti jo vuodesta 2011. Uusien sijoitusten vastaanottaminen nykyisiin B- tai C-sarjan osakkeisiin päättyi 16.11.2017. Osakkeesi pysyvät edelleen hallussasi ja kerryttävät osinkoa kuten aina ennenkin. Voit edelleen lunastuttaa B- ja C-sarjan sijoituksesi haluamanasi ajankohtana ja sijoitukset palautetaan normaalisti.

Osinkotuotto sijoituksistasi tilitetään sinulle kuukausittain. Sijoituksesi tuotosta 25 % on veronalaista pääomatuloa ja 75 % verovapaata tuloa. Olemme maksaneet tuottoa.fi-sijoittajille yli 15 miljoonaa euroa osinkoa.

Toimintamme läpinäkyvyys on meille tärkeää ja haluamme, että sijoittamme luottavat meihin. Kerromme siksi sinulle aina ajantasaista tietoa yhtiömme taloudesta ja liiketoiminnan kehityksestä. Raportoimme sijoittajillemme kehityksestämme kvartaaleittain ja löydät osavuosikatsauksemme ja tilinpäätöksemme näiltä sivuilta.

Asiakaspalvelumme palvelee:
tuottoa@opr-finance.fi