Yhtiön toimitusjohtajaksi nimitetty Esa Alanko

OPR-Finance Oy:n hallituksen jäsen, OTM, VT, Dipl.Btr. Esa Alanko on nimitetty konsernin toimitusjohtajaksi 8.3.2021 alkaen. Toimitusjohtajan tehtävää väliaikaisesti 30.6.2019 alkaen hoitanut Jouni Selin jatkaa yhtiön palveluksessa riskienhallinnasta ja vaatimustenmukaisuudesta vastaavana johtajana.

Tehty nimitys on keskeinen osa yhtiön strategiaa, jonka mukaisesti yhtiö jatkaa toiminnan tehostamista entisestään ja saattaa sen jälleen kannattavaksi nykyisestä haastavasta ja mahdollisesti pidempäänkin jatkuvasta epävakaasta toimintaympäristöstä huolimatta.

Yhtiön rahoitustilanteen vakiintuessa ja toivottavasti lähitulevaisuudessa tapahtuvan Covid-19 -tilanteen helpottuessa pääsemme jälleen keskittymään täysillä liiketoiminnan kehittämiseen. Olen vakuuttunut, että toimintaympäristön normalisoituessa ja liiketoiminnan elpyessä yhtiö tulee jälleen tulevien vuosien aikana palaamaan kannattavuudessa tasolle, jota siltä odotetaan ja jolla sen kuuluu olla” , kommentoi nimitetty toimitusjohtaja Alanko.